Joulukalenteri 2020

Marraskuun viimeistä viedään ja tiedättekö mitä se tarkoittaa? No tietenkin sitä, että huomenna aukeaa ensimmäinen Joulunurkkauksen joulukalenterin luukku. Kuinka jännittävää!

Joulukalenterin idea ehti syksyn aikana muuttua moneen kertaan, mutta lopulta päädyin kirjoittamaan tarinan, joka jatkuu joka luukussa. Tarina on kirjoitettu lapsia ajatellen, mutta saattaa olla hieman pitkä perheen kaikista pienimmille. Ottakaa myös huomioon, etten ole ammattikirjailija, joten satu saattaa kaikesta tarkastelusta huolimatta sisältää epäloogisuuksia ja kirjoitusvirheitä. Toivottavasti joulukalenterini silti tuottaa iloa edes yhdelle, niin olen oikein tyytyväinen suoritukseeni, heh.

Joulukalenteri löytyy TÄSTÄ. Päivittäin aukeaa yksi luukku, mikäli tekniikka ei petä, eli huijaaminen ei onnistu! Samalla kun yhä enemmän luukkuja aukeaa, muodostuu kuva, eli joulukalenteri näyttää tosiaan aluksi hyvin haalealta. Joulukalenteri löytyy omalta sivultaan tuolta ylävalikosta tai mobiilissa valikon auki klikkaamalla. En siis tule postaamaan joka päivä blogiin erikseen luukkua, vaan se pitää itse muistaa käydä avaamassa. Instagramin tarinoiden puolella tulen availemaan arkisin töihin tupsahtanutta mysteerikalenteria, joten jos sellainen kiinnostaa, niin pistä @joulunurkkaus seurantaan.

Piparin tuoksua päivääsi! ♥


Lukijoille: Oletko hankkinut itsellesi joulukalenteria? Entä onko sinulla vinkata netistä löytyviä joulukalentereita?

Kiitos kun vietit aikaa Joulunurkkauksen parissa. Jos arvelet myös kaverisi olevan kiinnostunut aiheesta, jaa postaus alla olevista nappuloista. Ihanaa joulun odotusta! ♥

2 ajatusta aiheesta “Joulukalenteri 2020”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös