Joulunurkkaus: Projektina joulublogi

Heipä hei ja tervetuloa Joulunurkkaukseen!

Huh, blogin ulkoasu alkaa pikkuhiljaa olla siedettävällä tasolla, joten voin vihdoinkin alkaa keskittyä itse sisällön tuottamiseen. Siitä on jo monen monta vuotta, kun olen viimeksi pitänyt blogia (kirjoitin vaihto-opiskelusta Etelä-Koreassa), joten aloittaminen tuntuu taas hieman kankealta. Kaipuu kirjoittamiseen on kuitenkin säilynyt suurena, joten mikäpä sen parempi, kuin perustaa uusi blogi.

Blogin teemaksi valikoitui joulu, koska se on yksi niistä asioista elämässäni, johon en koskaan kyllästy. Joulunurkkaus on joulublogi, jonka tarkoituksena on levittää joulumieltä ympäri vuoden. Blogiin tulen kirjoittamaan kaikesta jouluun liittyvästä, kuten koristeista, herkuista, viihteestä, trendeistä, historiasta, matkailusta, lahjaideoista jne. Olen jo innolla ideoinut omaa joulukalenteria ja ensimmäiseksi kunnon postaukseksi olen suunnitellut kirjoittavani ilmiöstä nimeltä “Christmas in July”, elämmehän heinäkuuta paraikaa.

Minulta saa kysellä jouluun liittyviä asioita ja lähettää toiveita postauksien aiheiden suhteen. Myös blogin teknisestä puolesta saa antaa palautetta. Kuulen mielelläni, jos sivullani ei esimerkiksi jokin linkki toimi, niin osaan lähteä korjaamaan asiaa. Kaikki blogin sosiaalisen median linkit löytyvät yläpalkista (mobiilissa menusta) ja sivupalkista (mobiilissa alhaalla), mutta toistaiseksi olen ehtinyt olemaan aktiivinen vain Instagramin puolella, otathan minut seurantaan!

Toivottavasti viihdyt Joulunurkkauksen parissa!

4 ajatusta aiheesta “Joulunurkkaus: Projektina joulublogi”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös