Kun Petteri Punakuono meille muutti

Ah, marraskuu. Enää hetki jouluun. Vietin tällä viikolla syntymäpäivää ja normaalien tapojeni vastaisesti minulla oli tänä vuonna lahjatoive.

Olin nähnyt Instagramissa kuvan pölkkyporosta ja en saanut koko syksynä sitä mielestäni. Lokakuussa lähetinkin kuvan siitä porosta isälleni ja kysyin josko hän jaksaisi tehdä minulle lahjaksi samanlaisen. Noh, iskään voi aina luottaa ja poronhan minä sain. Vieläpä Petteri Punakuonon! (Katso artikkelin alussa oleva kuva.)

Meillä ei ole ulkona mitään muita koristeita, kuin valot kieputeltuna ja valot lyhdyssä. En käytä ulkona edes oikeita kynttilöitä, sillä en pystyisi vahtimaan niitä haukan katseella. Meillä paloi naapurialueella juuri talokin, jonka palo oli lähtenyt terassilla olleesta kynttilästä, joten olen lievästi sanottuna vainoharhainen turvallisuuden suhteen.

Myös Suomen kelit ja säilytystilan puute ovat olleet haasteena ulkotilojen koristelulle. Minikokoinen poro, joka on sään kestävä ja kompakti, tuo kuitenkin nyt iloa joulun odotukseen ja talveen. Toivottavasti se saa hymyn myös ohi kulkevien naapurien huulille.


Lukijoille: Miten teillä on terassit ja kuistit koristeltuna?

Kiitos kun vietit aikaa Joulunurkkauksen parissa. Jos arvelet myös kaverisi olevan kiinnostunut aiheesta, jaa postaus alla olevista nappuloista. Ihanaa joulun odotusta! ♥

3 ajatusta aiheesta “Kun Petteri Punakuono meille muutti”

  1. Ihana poro, tekisiköhän minunkin isäni tällaisen minulle 😀
    Meillä on vain nimittäin vain valot koristeena ulkona, silloin tällöin laitan kynttilän lyhtyyn, mutta nyt en ole kovin monena iltana sitä tehnyt.

  2. Aivan ihana poro 🙂 Minä olen myös tuollaisesta haaveillut, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi ja voi jäädä tältäkin joululta tekemättä. Kiva blogi sinulla ja tulen varmasti uudestaan myös.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös