Parhaimmat jouluaiheiset Instagram-tilit

Koska joulun aika on jakamisen aikaa, niin tänään haluaisinkin vinkata blogissani ihanista jouluisista Instagram-tileistä. Itsehän olen vähän koukussa Instagramiin ja tykkään hirmuisen paljon muiden seuraamisesta. On kiehtovaa nähdä miltä muiden joulu näyttää ja ehkäpä soveltaa osaa ideoista omaan elämään. Minultakin Instagram tili löytyy @joulunurkkaus, en ole se maailman aktiivisin postailija, mutta ota seurantaan kuitenkin, jos joulu on intohimosi.

Minulle seurattavassa tilissä on ehkä tärkeintä, että sisältö on julkaisijan omaa. Ymmärrän kyllä, että jos vaikka vinkkaa esimerkiksi elokuvasta tai musiikista, niin siinä voi joutua lainaamaan kuvaa… Mutta muuten en oikeastaan pidä sellaisista tileistä, missä jokainen kuva on kopioitu jostakin kuvapankista tai toisen käyttäjän profiilista (eikö sinulla ole omaa joulukuusta tms., josta ottaa kuvaa?). Sellaisessa ei ole mitään persoonallista ja mielenkiintoista, mikä saisi minut seuraamaan. Sen sijaan nautin hirveästi muiden näköisistä jouluista, oivalluksista, kivasti asetelluista kuvista, hupaisista kuvateksteistä ja tapahtumarikkaista tarinoista!

Ei muuta kuin siirrytään minusta parhaimpiin jouluaiheisiin Instagram-tileihin! PS Tilit eivät ole missään erityisessä järjestyksessä. PPS Ajatteln tehdä tämmöisen postauksen toistekkin, ehtiihän tässä joulua odotellessa löytämään lisää mielenkiintoisia tilejä seurattavaksi.

@santaclausoffice

Hmm, tarvitseeko tätä perustella? Kukapa ei haluaisi seurata mitä joulupukin toimistolla tapahtuu? Itse asun aika kaukana etelässä, joten on kiva pysyä perillä tonttujen ja pukin touhuista etäyhteydellä.

@turtlecreeklane

 

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Henkilön Turtle Creek Lane (@turtlecreeklane) jakama julkaisu

Okei, tämä ei ole pelkästään joulutili, mutta siis… VAU! Jos täältä ei löydy mitään uutta ideaa juhlien koristeluun, niin ei sitten mistään. Ihastuin ikihyviksi edellisen joulun pipariteemaan. Mitähän meidän naapurit sanoisi, jos koristelisin meidän sisäänkäynnin piparkakkutaloksi…?

@joulumama

 

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Henkilön Joulumama (@joulumama) jakama julkaisu

Valkoista, punaista, herkkuja ja kirppislöytöjä. Tässä tilissä on ihanaa joulun tunnelmaa. Voin melkein kuulla kulkusten kilisevän, kun avaan Joulumaman profiilin. Minusta on ihanaa miten suurella intohimolla suhtaudumme kumpikin joulusipseihin!

@joulureki

 

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Henkilön Joulureki – Christmas Sleigh (@joulureki) jakama julkaisu

Tästä löytyy maailmanmatkaajan joulutili. Rakastan kuvia ja videoita pienestä joulukylästä ja odotan myös mielenkiinnolla hänen joulupuotinsa aukeamista.

@hannas_christmas

 

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Henkilön Hannas Christmas🇫🇮 (@hannas_christmas) jakama julkaisu

Ihanan tunnelmallisia kuvia ja tykkään kovasti päiväkirjan kaltaisesta tekstistä. Joulufiilis on taattu!

@joulujuttuja

 

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Henkilön Tiina (@joulujuttuja) jakama julkaisu

Askarteluja ja tunnelmointia. Blogia lukiessa tulee omat lapsuuden joulut mieleen.

@chic_christmas

 

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Henkilön Everyday is Christmas🎄Joulu❤️ (@chic_christmas) jakama julkaisu

Joulusisustajan inpiraationlähde. Jos romanttinen koristeiden ja valojen runsaus on sun juttu, niin tässä on tili sulle!

@sofiasjul

 

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Henkilön Sofia Strandberg (@sofiasjul) jakama julkaisu

Kiinnostaako sinua ruotsalainen joulu? Minua ainakin! Miten erilaista ja samanlaista voikaan olla sama juhla rapakon toisella puolen.

@joulupaivanlapsi

 

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Henkilön Joulupäivän lapsi Heli (@joulupaivanlapsi) jakama julkaisu

Ihania pohdintoja ja kuvia.

@dutchxmas

 

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Henkilön Dutch Christmas (@dutchxmas) jakama julkaisu

Aivan upeita jouluisia sisustuskuvia ja kaikkea muuta ihanaa. Niin hienoa, että Instagramin välityksellä pääsee näkemään maailman menoa omalta kotisohvalta, eikä tarvi maksaa itseään kipeäksi ja stressata. Tämä tili saa haaveilemaan omasta takasta ja takan reunaan ripustetuista joulusukista.

@mynorwegianchristmas

 

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Henkilön Alice from Norway (@mynorwegianchristmas) jakama julkaisu

Me ollaan miehen kanssa melkolailla minimalisteja, eli tykätään pitää omassa kodissa tavaran määrä mahdollisimman vähäisenä. Minulla ei siis ole tullut hankittua ihan kauheasti joulujuttujakaan, mutta se ei estä minua ihailemasta kaikkea söpöä! Tämän tilin pitäjältä löytyy joulukoristeita joka lähtöön!


Lukijoille: Seuraatko Instagramissa ihanaa jouluista tiliä, joka puuttui listalta? Kerro kommenteissa omat suosikkisi!

Kiitos kun vietit aikaa Joulunurkkauksen parissa. Jos arvelet myös kaverisi olevan kiinnostunut aiheesta, jaa postaus alla olevista nappuloista. Ihanaa joulun odotusta! ♥

8 ajatusta aiheesta “Parhaimmat jouluaiheiset Instagram-tilit”

  1. Kiitos, kun mainitsit myös minun Instagram-tilin 😍 Ja enpä ollut huomannut seurata Joulupukin Instaa! Joten kiitos myös vinkistä 😊 Itsekin olen enemmänkin minimalisti, kuin tavaran ostelija, onneksi voi nauttia virtuaalisesti kaikista ihanista jutuista tarvimatta hommata kaikkea itselle 😀

  2. Mama kiittää ja kumartaa! Ihanaa päästä sinun listalle. Mahtavia jouluisia Insta tilejä löytyy koko ajan lisää. Minä tykkään myös, kun kuvat on otettu itse. Mun pitää ehdottomasti mainostaa ruotsalaista @julfreak sekä australian suomalaista @rudolphdownunder. Julfreak postaa mahtavia videoita omista jouluvalmisteluistaan ja askarteluistaan. Hän rakentelee myös aivan käsittämättömiä piparkakkutaloja joka vuosi. Rudolphdownunderin tililtä on kiva päästä tutustumaan myös Australialaiseen joulunviettoon.

  3. Kiitos, kun Joulureki pääsi listalle! ❤ On ollut viime viikot ihan hullu kiire verkkokaupan avaamisessa, etten ole ehtinyt edes joulublogeja lukea. Tämän vuoden joulukylä on seisonut puolivalmiina jo monta viikkoa. Muutaman tunnin viimeistely siihen tarvitaan ja sen jälkeen alkaa taas tulemaan videoita kylästä. 😊 Ihanaa joulun odotusta sinulle!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös